Sunday, August 21, 2011

Rahakaart


Täna on mu kalli vennakese sünnipäev ja otsustasin talle kinkida raha, kuna ta tahab endale osta binoklit. Rahakaardi ostmisega jäin hilja peale ja nõnda tuli kiiresti kodustest asjadest üks lihtne rahakaart valmis meisterdada. Materjali osas polnud mul eriti valikut ja nõnda peab mu vend leppima suhteliselt tüdrukute stiilis kaardiga :D Aga ikkagi enda tehtud.
Leidsin paberite hulgast roosat reljeefset paberit ja voltisin selle kaks korda kokku. Ühe osa liimisin kokku ja pealmine osa jääb siis avatuks. Peale kleepisin punase lindi ja siis leidus minu käsitöö kapis veel ka valget pitsi, mille kleepisin punase lindi peale. Punane lint teeb kaardile tiiru peale ja ühest otsast saab selle kokku sõlmida lipsuks. Nõnda hoiab see ka kaarti koos.
Imestan kui lihtsalt on võimalik teha ilusaid ja lihtsaid kaarte. Sarnase disainiga kaarte võiks saata ka sünnipäevaks või sõbrapäevaks. Sobiksid taolised ka sünnipäeva- või pulmakutseteks. Igal juhul väga hea meel oli vahelduseks midagi teha jälle ja peab taaskord tõdema, et lihtsuses peitub ilu.
Palju õnne sünnipäevaks vend!

No comments: