Sunday, February 5, 2012

Kampsun kõige kallimale


Selle kampsuniga on selline tore lugu, et see sai tegelikult valmis juba 2011 jaanuaris. Valmis pidi ta saama juba 2010 detsembriks, et see Alarile jõulupaki sisse panna, kuid näpud ei jõudnud ajaga sammu pidada ja nii jäigi kampsuni valmimisaeg jaanuarikuusse. Nagu isegi aru saate siis pildi üles laadimine oli teine teema, sest ei õnnestunud kunagi Alarit selle kampsuniga pildi peale saada ja nüüd lõpuks siis õnnestus.
Kasutatud on tumerohelist meriinovilla Titan Wool ja tegu on hästi sooja villaga, mille tõttu on soe ka kampsun. Alar kannabki seda praeguse pakasega ja ütleb, et on väga mõnus, pehme ja soe.
Huvilistele allpool ka mustileht (I parempidised silmused, - pahempidised silmused, nö konksud on palmik). Otseselt vahet pole, mis pidi seda palmikut alustada. Kui tõsta üle alguses parempoolsed kaks eest ja järgmisel real parempoolsed kaks silmust tagant siis tuleb muster ilusti välja. Kui vasakpoolsed kaks eest ja järgmisel vasakpoolsed kaks silmust tagant, siis on sama olukord. Minu jaoks lihtne, algajatele võibolla arusaamatu. Kuid küll huvilised hakkama saavad.

No comments: