Tuesday, February 14, 2012

Kodus tehtud šokolaad


Nonii. Mõtlesin, et ei tasu lasta koolitusel kogutud tarkust raisku minna, ning proovin kodus ise omal käel sokolaadi tegemisega hakkama saada. Proovisin teha tumedat šokolaadi ja osadele kommidele tegin peale valge poešokolaadiga viirud. Osadele kommidele on sisse peidetud pähklid, osadele kookoshelbeid ja osadele magusaid purustatud kakaoubasid, mis süües veidi krõmpsuvad. Osad kommid on tsilliga maitsestatud ja panevad suu õhkama. Juhtus selline asi, et kärsitu nagu ma olen, ei jaksanud oodata kuni šokolaad oli täitsa tahkunud külmkapis ja võtsin liiga vara vormist välja. Sellepärast osad pealt karedad. Maitset see ilmselt ei mõjuta.
Sõbrapäeva puhul said nad südamekujulised ja nüüd siis maiustama!

No comments: