Tuesday, February 14, 2012

Tooršokolaadi ja trühvlite koolitus


Pühapäeval, 12.02 käisin meie vahva seltskonnaga Roheline Vihmavari koolitaja juhendusel toorsokolaadi ja trühvleid valmistamas. Valmisid trühvlid, mis sulavad suus, maitsevad hästi ja näevad isuäratavad välja. Valmistatud on nad kakakovõist ja toorkakaopulbrist, seega tegemist täitsa päris sokolaadiga. Maitseks lisatud erinevaid maitseaineid nagu kaneel või kajenni pipar. Ühesõnaga see, mis parasjagu tegijatele endile maitses. Lisaks on see sokolaad sõna otseses mõttes tervislik ka, kuna sisaldab selliseid aineid nagu lucuma ja maca pulber ning toorkakaopulber ise sisaldab palju rauda. Lisaks kõigele teeb sokolaad inimesed rõõmsaks! Pildil on minu ja Malle trühvlid.

No comments: